Bemutatkozás

Tisztelt leendő Partnerünk!

A Vámközvetítő Kft. 3 évtizede áll megbízói rendelkezésére teljes körű, gyors és pontos szolgáltatásokkal a vámügyintézés, környezetvédelmi termékdíj ügyintézés, jövedéki ügyintézés, valamint a szállítmányozás területén. Illetve intézi az ezekhez a tevékenységekhez és a külkereskedelmi áruforgalomhoz kapcsolódó valamennyi statisztikai adatszolgáltatást.

Feladataink ellátásához szükséges tevékenységi engedélyekkel rendelkezünk, munkatársaink magasan kvalifikált, megbecsült szakemberek.

A gyors és minőségi ügyintézés érdekében partnereink telephelyére – megbízóink igénye esetén – nagy gyakorlattal rendelkező munkatársakat helyezünk ki, akik az általunk végzett feladatok koordinálását és megszervezését helyben végzik el. Megbízóink visszajelzései szerint ennek is köszönhető, hogy tevékenységünket mindig az elvárt legmagasabb színvonalon teljesítjük.

Vámközvetítő Kft. eltelt 30 évét a folyamatos fejlesztés, a piaci körülményekhez történő rugalmas alkalmazkodás, a jogszabályok, újdonságok és újítások követése jellemezte.

Megbízóink igényeihez igazodva győri központunk mellett évek óta működtetjük a BILK Logisztikai Központ területén lévő irodáinkat, ahol a vámhatóság jelenléte nélkül tudunk árukat és szállítmányokat érkeztetni és vámkezelni.

Sikerünk alapja a folyamatos és magas színvonalú képzés és oktatás, a jogszabályokhoz és a megbízói elvárásokhoz való gyors alkalmazkodás.

Kérem támogatását abban, hogy a jövőbeli együttműködés kialakítása érdekében személyesen is bemutathassuk referenciáinkat és értékeinket, illetve ajánlatot tehessünk vállalkozása vámügyintézési feladatainak megoldására.

Zsidi István

Zsidi István

Ügyvezető igazgató

Share This